Матрак Terra Dual, двулицев - 25 см, матраци Magniflex

Безплатна доставка
1179 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ВИСОЧИНА: 25

ТВЪРДОСТ: ДВЕ ТВЪРДОСТИ: МЕК; СРЕДЕН

ГАРАНЦИЯ: БЕЗСРОЧНА

1179.00 лв
Матрак Terra Dual, двулицев - 25 см, матраци Magniflex 1
1179 лв


Terra Dual е мек матрак с ядро от 17 см високоеластична, по-мека пяна Eliosoft® и 6 см Memory Foam HD®. Пяната Eliosoft® отнема напрежението от тялото по време на сън. Memory Foam HD® е изключително високоеластичен материал, изобретение на НАСА, който реагира на тежест и топлина и обгръща тялото, следвайки извивките му. Реагира първо на натиск, след което на топлина. Това ви позволява да намерите бързо удобната позиция за сън, защото тялото ви ще потъне в нея веднага, след като легнете, а не след известно време, когато матракът се затопли. Разпенването на Memory Foam HD® на Magniflex е постигнато по екологичен начин чрез вода, а не с помощта на химикали.

Dual Core® е технология, при която всеки партньор може да избере ниво на твърдост своята страна на леглото. Ядрото на матрака е разделена на две половини. По този начин, чрез въртенето им в калъфа, можете да спите на две различни твърдости от една и съща страна.

Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.

Как работи Dual Core® в 5 лесни стъпки:

1. Разкопчайте ципа на калъфа по цялата обиколка на матрака и извадете ядрото.

2. Завъртете вашата половина така, че предпочитаната от вас твърдост да е от горната страна.

3. Повторете същото с другата половина според предпочитанията на вашия партньор.

4. Затворете и закопчайте калъфа.

5. Насладете се на приятен и здравословен сън.

От едната страна на калъфа има допълнителен слой от 2 см Memory Foam HD®, за мигновено адаптиране на тялото към матрака.

Текстилът на Terra Dual е с втъкани бамбукови нишки, те са естествен антиалерген, който не позволява задържането на прах и влага.

Magniflex притежава първия световен патент за вакуумно пакетиране на матраци под формата на руло. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им.

Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Безкрайна гаранция


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg