Матрак Orto Relax, двулицев - 20 см, матраци iSleep

Безплатна доставка
445 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Произведен в Италия

- Доставен на хигиенично, вакуумирано руло

- Ядро от 16 см високоеластична пяна

- 2 см мемори пяна в текстила

- Различна твърдост от двете страни

- Антиалергична и антиакарна обработка на текстила

- Дишащ борд за постоянен приток на въздух

445.00 лв
Матрак Orto Relax, двулицев - 20 см, матраци iSleep 1
445 лв


Orto relax е среден по твърдост матрак с две лица и допълнителен слой мемори пяна от едната страна. 

Сърцевината на матрака е от 100% високоеластична пяна с ортопедични характеристики. От двете му страни има по един допълнителен слой пяна - мемори пяна от едната страна и мека еластична пяна от другата. Можете да избрете предпочитана твърдост спрямо лицето на матрака. Двулицевите матраци могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба.

Текстилът е антиалергичен, с антибактериални свойства и е подходящ дори за хора с чувствителна кожа. Бордът на матрака с мрежест, което позволява постоянен приток на въздух и осигурява суха среда на сън. 

Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха, благодарение на което в зоната около матрака не се задържат прах и влага. Препоръчваме ви подматрачните рамки на iSleep. Те са с гъвкави напречни ламели, поемат натоварването върху матрака и така допринасят за още по-комфортен сън и почивка.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда.  

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg