Матрак Хавай, двулицев - 27 см, матраци Нани

Безплатна доставка
978 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ВИД - ДВУЛИЦЕВ

СЪСТАВ - ДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА | ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ

ВИСОЧИНА - 27 см

ТВЪРДОСТ - УМЕРЕНО МЕК

ПРЕДИМСТВА - COOL FADE ТЕКСТИЛ

ГАРАНЦИЯ - до 20г. според гаранционните условия

978.00 лв
Матрак Хавай, двулицев - 27 см, матраци Нани 1
978 лв ЯДРО

Многослойна 7 зонова "сандвич" сърцевина. Профилираните висококачествени структури на водна основа следват естествените извивки на Вашето тяло по време на сън. Технологичния „шедьовър“ осигурява перфектна опора и ергономичност без точки на напрежение. Отворената структура подпомага естествената циркулация на въздуха. Вентилира и премахва условията за развитие на микроорганизми в дълбочина.

 КАЛЪФ

Cool Fade текстил от световния лидер BEKAERT DESLEE е разработен специално за модела. 3D дизайна в комбинация с обемните и меки хипоалергични влакна в прошивката придават изтънчена визия и здравина. Контролират навлизането на влага. Чувството за галене е подсилено и от многолойността на SUPER SOFT в контактната зона.

Структурираните и обединени в едно цяло материали на Хавай гарантират телесен комфорт при оптимална ергономия и циркулация на въздух. Използването му влияе положително на редица здравословни проблеми. Допълнителния кислород подпомага тялото във физическото му възстановяване. Балансира телесната температура и прави съня пълноценен и отпускащ. ХАВАЙ е символ на ЩАСТИЕ, МИР и ЕНЕРГИЯ!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg