Матрак Daytona Tonino Lamborghini, двулицев - 22 см, матраци Magniflex

Безплатна доставка
1079 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ВИСОЧИНА: 22

ТВЪРДОСТ: СРЕДЕН

ГАРАНЦИЯ: БЕЗКРАЙНА


1079.00 лв
Матрак Daytona Tonino Lamborghini, двулицев - 22 см, матраци Magniflex 1
1079 лв


Daytona by Tonino Lamborghini e матрак със средна твърдост. Комбинира високоеластична пяна Еliofrom с високо ниво на ортопедичност за правилна опора на тялото, и Memory пяна в ядрото и текстила.

Дизайнерският калъф от вискоза и полиестер е с 2 см Memory пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви. Моделът е олицетворение на италианската модерна естетика, синоним на марката Tonino Lamborghini.

Magniflex притежава първия световен патент за вакуумно пакетиране на матраци под формата на руло. . При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им.

Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Безкрайна гаранция.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg