Матрак Baby Puzzle, двулицев - 10 см, матраци iSleep

149.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Произведен в Португалия

Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото

Проветрив борд за хигиенична среда за съд

Антиалергичен и антибактериален текстил

Без кокос

Размер:
149.00 лв
Матрак Baby Puzzle, двулицев - 10 см, матраци iSleep 1
149.00 лв


Baby Puzzle е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка. 

Baby Puzzle не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с дишащ борд по цялата обиколка на матрака за максимална проветривост и извеждане на влагата.

Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете. 

За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор, както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на iSleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда.  

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg