Матрак Baby Friends, iSleep

159 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

БЕБЕШКИ МАТРАК С АНТИБАКТЕРИАЛЕН ТЕКСТИЛ И СВЕЖ ДИЗАЙН

ТВЪРД МАТРАК

5 г. гаранция

Произведен в Италия

Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото

Не задържа влага - хигиенична среда за съд

Антиалергичен и антибактериален текстил

Без кокос

159.00 лв
Матрак Baby Friends, iSleep 1
159 лв


Baby Friends е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка. 

Baby Friends не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с максимална проветривост и извеждане на влагата.

Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете. 

За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор, както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на isleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.

Матраците на isleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда.  

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg