Матрак Amor, двулицев - 23 см, матраци Paradise

609 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Височина - 23 см

Тип матрак - Двулицев

Тип на калъфа - Борд

Материал - Pocket System, С пяна, Memory Foam Gel, Висококачествен текстил

Гаранция - 16 години

Степен на твърдост - Среден

609.00 лв
Матрак Amor, двулицев - 23 см, матраци Paradise 1
609 лв


Модел Амор е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От двете страни на покет ядрото има слоеве от еластична пяна, която не се деформира. В допълнение този матрак е изработен със слой Memory Gel пяна от едната страна. Това дава възможност за избор на усещане за мекота и комфорт според индивидуалните предпочитания.

Атрактивната визия на матрака се дължи на текстил Amour с тематичен дизайн, като стилен акцент е контрастната червена лента от дишаща материя в борда на матрака.

Състав на матрака: висококачествен капитониран текстил Amour, Memory Gel пяна, ядро от пружинен пакет Multi Pocket System, еластична пяна

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg